Değerli çet sitesi takip edenleri,

Bu gün Google’da “yuzukturk.com” arama sonuçlarına bakıyordum. Birden bire dikkatimi “klavye.com” sitesinin oluşturmuş olduğu bir etiket çekti. Etiket adı: “yuzukturkcom” olarak belirlenmiş. Büyük bir sevinçle; “Senelerin Klavye.Com’u bizim kaliteli içeriğimizi, özgünlüğümüzü ve verdiğimiz hizmeti beğenmiş ki kullanıcıların sitemize daha rahat ulaşmasını sağlamak için bir sayfa etiketi oluşturmuş.” diye düşündüm. Ancak sayfaya girdiğimde büyük bir hayal kırıklığına uğradım.

Yuzukturk.com , yuzuk, yuzuk script çet programı indir, yuzuk sohbet, yüzük.net , odası, mırc, mirç ve buna benzer arama sonuçlarında sırf üst sıralara çıkmak için spam yaparak nereye kadar? Bir diğer üzüldüğüm noktaysa; “klavye.com” gibi senelerin en iyi sohbet siteleri arasında yer alan bir sitenin bile modaya uyarak böylesine bir işe kalkışmasıdır. Yarın Google’a girerek; klavye, klavye.com, klavye türkçe, klavye mirc indir, gibi aramalarda kendi sitelerinin üstünde bizim bloğumuzu görürlerse belki sayfayı kaldırma inceliğini gösterirler. Sonrasında biz de hatalarından geri dönmüş oldukları için gerekli hassasiyeti gösterebiliriz.